Even voorstellen

‘’Kinderen hebben recht op een zo normaal mogelijk gezinsleven. Een kind hoort bij de ouders thuis te wonen. Wanneer dit door omstandigheden niet mogelijk is, willen wij deze de kans bieden om in ons huis op te groeien.’’

Wij zijn Hettie Aardema en René Timmer.

Wij wonen in onze boerderij in het mooie dorp Sleen. We hebben drie kinderen, waarvan er nog één thuis woont. Vanuit onze ervaring op het terrein van adoptie, opvoeding, psychiatrie, onderwijs, hechtings-problematiek, FASD en jeugdzorg zijn we in september 2020 gestart met ons gezinshuis De Schaapstreek in Sleen.

De motivatie voor ons Gezinshuis “De Schaapstreek” komt voort uit onze wens kinderen en jongeren kwalitatief goede zorg te bieden in de meest kleinschalige vorm: een gezin: Óns gezin.

Hettie Aardema

Hettie werkt in de GGZ als verpleegkundig specialist. Ze heeft haar eigen praktijk, ‘Aardema GGZ’. Haar expertise ligt op het terrein van psychiatrie, behandeling en herstel.

René Timmer

René heeft gewerkt in de lichamelijk gehandicaptenzorg en als docent en schoolleider in het voortgezet (speciaal) onderwijs. Zijn expertise ligt op het terrein van onderwijs en opvoeding.

Onze partner

Contact

Gezinshuis de Schaapstreek
De Schaapstreek 2
7841 BS Sleen
Telefoon: 06-12774354

©2022 De Schaapstreek
Website door Trail Magic Webdesign & Grafische Vormgeving